Lootnieuws

  September 2018
Omdat PSV zich geplaatst heeft voor de Champions League mogen de jongens van PSV O19 deelnemen aan de Youth League, dat zijn wedstrijden tegen dezelfde tegenstanders in dezelfde poule als het eerste elftal. Mees Kreekels, leerling van leerjaar 4 heeft al in Spanje tegen FC Barcelona gespeeld, zij hebben helaas in de 88e minuut met 2-1 verloren.

 

  September 2018 
Livano Comenencia, leerling van leerjaar 3 is uitgenodigd om op 2 oktober selectiewedstrijden te spelen voor het Nederlands Elftal 015. Wij wensen hem veel succes.

 

Mei 2018  Oranje Onder 17 Europees Kampioen!!!!
Het team van O17 heeft het gedaan, ze hebben in Engeland de EK finale tegen Italië gewonnen. Na een            zinderende finale die eindigde met een 2-2 gelijkspel hebben de jongens met
  strafschoppen gewonnen.          Mohamed Ihattaren heeft de hele wedstrijd gespeeld en Shurandy  Sambo moest vanwege een blessure al eerder tijdens dit toernooi afhaken. Gelukkig was hij er bij de finale wel bij…                                                                                

Laatste nieuws: helaas heeft Shurandy een zware knieblessure opgelopen en kan hij niet meer uitkomen voor Nederland dit toernooi. Heel veel beterschap.

De jongens van PSV O15 hebben het  weekend van 12 en 13 mei een internationaal toernooi in Engeland gewonnen. Proficiat  allemaal.

april 2018
 

Milan Beumer uit leerjaar 3 is verkozen tot sporttalent van het jaar in zijn woonplaats Deventer voor het jaar 2017.


maart 2018

In maart hebben opnieuw 2 jongens uit onze 4-de klas, Mo Ihataren en Shurandy Sambo een tiendaags toernooi gespeeld met het Nederlands elftal onder 17.Het betrof ditmaal een EK-kwalificatie toernooi voor het EK O 17 wat in mei in Engeland gespeeld gaat worden. Tegenstander waren deze keer IJsland ( 2-1 winst ), Italië ( 2-0 winst ) en onder het toeziend oog van de loot-begeleidster, de mentor, en de docent, Turkije ( 2-0 winst, beslissende goal was van Mo ). Logisch dus dat ze met deze uitslagen geplaatst zijn voor het EK.