Activiteiten

Op Vakcollege Eindhoven word je een echte vakman of vakvrouw. Vooral omdat je al vroeg in de opleiding kennismaakt met de praktijk. Maar ook door veel projecten waaraan je kunt deelnemen, word je een topper in je vak. Vakcollege Eindhoven is daarnaast een school waar aandacht is voor ontspanning. Voor voorbeelden van activiteiten kun je kiezen uit het menu.

Makersklas

Voor leerlingen die geen genoeg krijgen van techniek is er de speciale Makersklas!

In hun eigen lokaal op de derde verdieping kunnen leerlingen kennismaken met nieuwe technieken en knutselen ze aan hun eigen technische projecten.

Survivalkamp VCE 2018

"Juf, wanneer gaan we weer op kamp?" is een vraag van leerlingen die je nu veel hoort. Drie dagen, 2 nachten op kamp in de Ardennen, waarin je samen super gezellige en spannende activiteiten kan doen. Kampvuur maken, tokkelen, kanoën, noem maar op. Een kamp waar je bij wil zijn. Betrokken ouders die samen met de docenten de leerlingen naar het kamp brengen en ook weer ophalen. 

Het kamp zal plaats vinden op 30, 31 mei en 1 juni bij Survival life in Polleur ( in de buurt van Spa).
De kosten bedragen 170 euro.

Wil je meer informatie of wil je je inschrijven, mail even naar s.vanderzanden@sghetplein.nl of k.vanosch@sghetplein.nl.
Tot op het kamp.....😉