Werken met microsoft teams

Teams is het programma waarmee de school contact maakt met de leerling(en). Je moet dus of het programma Teams installeren    op je laptop of telefoon of de webversie gebruiken. Deze webversie kan je opstarten door op de afbeelding hieronder te drukken. 

In de handleiding vindt je mee informatie. 

Mocht het niet lukken of heb je vragen stuur dan een mail naar de heer Broens of de heer Dekkers.

Je krijgt bericht van je docent als er gewerkt gaat worden via de teams.

 Mocht het niet lukken of heb je vragen stuur dan een mail naar de heer Broens of de heer Dekkers.
Je krijgt bericht van je docent als er gewerkt gaat worden via de teams.

     

Inloggen met teams doe je met dezelfde inlogcode als je schoolmail.
Dus leerlingnummer@leerling.sghetplein.nl  (voorbeeld 200211223304@leerling.sghetplein.nl)

Ook het wachtwoord is dat van je schoolmail of het wachtwoord waarmee je op school inlogt op een computer.Mocht je dit niet meer weten dan kan je de heer Broens of de heer Dekkers een mail sturen .

Aanmelden van zij- instromers voor schooljaar 2020 - 2021

In sommige gevallen wisselen leerlingen van school. De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn. De leerling zit bijvoorbeeld op een school die geen bovenbouw biedt en daarom van school moet wisselen. Of de leerling krijgt het advies om over te stappen naar een ander onderwijsniveau dat de huidige school niet biedt. De aannamecommissie beoordeelt of uw zoon/dochter toelaatbaar is of niet. Klik hier voor het contactformulier.

Hier gelden 2 verschillende routes voor:

Voor de leerlingen die afkomstig zijn van het Antoon Schellens College. Zij kunnen een afspraak maken voor een aanmeldgesprek op 2 t/m 5 maart en het bovenstaande contactformulier invullen.
U kunt een afspraak maken voor een aanmeldgesprek, tel: 040 -211 46 80
We stellen op prijs als uw zoon/dochter meekomt naar het aanmeldingsgesprek.

Zij- instromers vanuit andere VO scholen kunnen hiervoor een afspraak maken met de teamleider Techniek of de teamleider Zorg & Welzijn. U kunt hier contact voor opnemen met de administratie, tel: 040 -2114680.

In de loop van dit jaar zullen we vermelden hoeveel plekken we beschikbaar hebben in de diverse vakscholen voor zij-instroom. (bericht van februari 2020)