Werken met microsoft teams

Teams is het programma waarmee de school contact maakt met de leerling(en). Je moet dus of het programma Teams installeren    op je laptop of telefoon of de webversie gebruiken. Deze webversie kan je opstarten door op de afbeelding hieronder te drukken. 

In de handleiding vindt je mee informatie. 

Mocht het niet lukken of heb je vragen stuur dan een mail naar de heer Broens of de heer Dekkers.

Je krijgt bericht van je docent als er gewerkt gaat worden via de teams.

 Mocht het niet lukken of heb je vragen stuur dan een mail naar de heer Broens of de heer Dekkers.
Je krijgt bericht van je docent als er gewerkt gaat worden via de teams.

     

Inloggen met teams doe je met dezelfde inlogcode als je schoolmail.
Dus leerlingnummer@leerling.sghetplein.nl  (voorbeeld 200211223304@leerling.sghetplein.nl)

Ook het wachtwoord is dat van je schoolmail of het wachtwoord waarmee je op school inlogt op een computer.Mocht je dit niet meer weten dan kan je de heer Broens of de heer Dekkers een mail sturen .

Vroege aanmeldingen (OPP leerlingen)

Leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte, bijvoorbeeld een leerling met een diagnose binnen het autistisch spectrum of ADHD en leerlingen met forse didactische achterstanden (achterstanden groter dan 25% op minimaal twee van de vier leergebieden; begrijpend lezen, spellen, technisch lezen, rekenen) moeten vóór de reguliere aanmeldingen in maart aangemeld worden.

3 tot en met 6 februari 2021

Aanmelden kan door het maken van een afspraak via telefoonnummer: 040 -2114680. Binnenlopen zonder afspraak kan op de volgende tijden:

maandag 3 februari 2020  van 14.00 tot 20.00 uur
dinsdag 4 februari 2020 van 14.00 tot 20.00 uur
woensdag 5 februari van 14.00 tot 17.00 uur
donderdag 6 februari van 14.00 tot 17.00 uur

Indien u uw zoon/dochter wilt aanmelden voor leerjaar 1 dan heeft u het aanmeldformulier van de basisschool nodig.  U kunt ter voorbereiding het formulier "contactaanvraag" online geheel of gedeeltelijk invullen. Het aanmeldformulier dat u heeft gekregen op de basisschool en het formulier "contactaanvraag" maakt uiteindelijk de aanmelding compleet. 

Klik hier om de contactaanvraag online in te vullen.

Vindt u het prettiger om het formulier voor de contactaanvraag samen in te vullen dan bent u na het maken van een afspraak uiteraard altijd van harte welkom.