januari 2020
Veldrijden Bailey Groenendaal doet mee aan het wereldbekerkampioenschap veldrijden op 2 februari in het Zwitserese Dubendorf. Het parcours wordt afgelegd op een bijzondere locatie, namelijk een vliegveld.

Voetbalnieuws
Bram, Jason en Joel zijn geselecteerd voor het vierlanden toernooi van NL 015 in Spanje.
Livano speelt met NL 016 mee tijdens het UEFA development tournooi in Portugal.

Op de website www.onsoranje.nl  lees je over alle elftallen het laatste nieuws!

november 2019
Veldrijder Bailey Groenendaal (16) en leerling van Vakcollege Eindhoven is door de bondscoach  geselecteerd voor de eerste Europese wereldbeker-veldrit van het seizoen die 1 december wordt verreden in het Zwitserse Bern.
“Voor dit seizoen was mijn doel om een keer geselecteerd te worden voor een wereldbeker veldrit. Die doelstelling heb ik nu al bereikt”, vertelt Bailey Groenendaal met een glimlach op zijn gezicht. “Ik hoop vooral veel te leren in Zwitserland en ga proberen om een goede wedstrijd te rijden. Het zou mooi zijn als ik later in het seizoen ook nog naar het EK veldrijden in Italië en het WK in Zwitserland mag. Maar als eerstejaars junior is dat misschien nog wat hoog gegrepen.”

Groenendaal werd de afgelopen jaren twee keer op rij derde bij het NK veldrijden voor nieuwelingen.

Voetbalnieuws:
Kjell en Milan zijn met het Belgische elftal U16 naar Paraguay om deel te nemen aan het toernooi: Campeonato Sudamericano. Natuurlijk wensen we ze veel succes !!

Minder goed nieuws is dat Isaac een behoorlijke blessure heeft opgelopen tijdens een wedstrijd van PSV O15 tegen Vitesse en hij een tijdje niet zal kunnen voetballen. Wij wensen hem allemaal heel veel beterschap.

oktober 2019

Veldrijden
Bailey start zondag 13 oktober in Gieten voor een superprestige wedstrijd veldrijden. Mocht hij een goede rit rijden dan maakt hij een goede kans om met de Nederlandse selectie een wedstrijd in Zwitserland te rijden. Zet hem op en heel veel succes Bailey.

Voetbal
Kjell en Milan hebben eind september met het Belgische elftal U16 een tweetal wedstrijden tegen Oekraïne gespeeld, 1 keer gewonnen en 1 keer een gelijkspel.

De jongens van PSV O15 zijn (zie foto)begin op oktober op toernooi in Georgië geweest en hebben de finale bereikt tegen Valencia.

Een aantal van onze leerlingen zijn door de KNVB ook uitgenodigd voor stages en selectiewedstrijden.

mei 2019

Weer veel voetbalnieuws deze keer….

Livano heeft als aanvoerder van 7-11 mei met NL  O15  een dubbele interland tegen Duitsland gespeeld. De eerste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen, de tweede helaas met 0-2 verloren.

Emir, Bram en Isaac spelen op 13-16  met NL O14 een dubbele interland tegen tegenstander Tsjechië. Op dit moment zijn er nog geen uitslagen bekend.

Helaas heeft Fodé een zware blessure opgelopen tijdens een competitie wedstrijd van PSV. Inmiddels is hij geopereerd en gaat het gelukkig beter met hem. Ook Nawaaz heeft een blessure opgelopen, maar de verwachting is dat hij spoedig weer zal herstellen..

Heel veel beterschap Fodé en Nawaaz

Kjell en Milan zijn met België O15 naar Wales geweest.

Tenslotte hebben al onze LOOT leerlingen het de komende tijd druk met wedstrijden en toernooien en natuurlijk met examens en school.

Team onder de 16 jaar

februari 2019

Veel voetbalnieuws:

* Onze leerlingen Emir, Bram en Isaac zijn op 11 & 12 februari  naar Zeist geweest voor een 2 daagse training voor NL O14.

*Onze leerling Livano heeft begin februari met de Nederland onder de 15 jaar een 4 landentoernooi in Spanje gespeeld en ze  hebben daar de 2e plaats behaald.

*Nawaaz en D’leanu hebben in Portugal met Nederland onder de 16 jaar een aantal wedstrijden gespeeld. En tot slot is Mohamed geselecteerd voor de KNVB Future O16

*Kjell en Milan zijn geselecteerd voor het Belgisch elftal om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen en in Engeland  op 13 februari.

Drukke tijden dus voor de jongens, een aantal leerlingen zijn ook nog met PSV op toernooi geweest in Riga.