Schoolboeken


Schoolboeken bestellen

Komende zomer bezorgt Iddink je schoolboeken bij jou thuis.
Om je gratis schoolboeken te ontvangen moet je ze wel zelf bestellen. Het is belangrijk dat je dit vóór de zomervakantie doet.

Wanneer bestellen?

Het is belangrijk dat je de boeken op tijd besteld. De uiterste besteldatum krijgen de leerlingen tijdig door.
Nieuwe leerlingen ontvangen de juiste bestel- en inloggegevens van school. De leerlingen die al op het Vakcollege Eindhoven zitten krijgen de informatie van Iddink in dezelfde mail als de informatie over het inleveren van de boeken! 
Als je later bestelt kan Iddink niet garanderen dat je de boeken op tijd in huis hebt. Ze kunnen extra verwerkingskosten in rekening brengen.

Schoolboeken inleveren

Je schoolboeken lever je aan het eind van het schooljaar weer in. Dat gebeurt op school, waar je ook meteen een inleverbewijs zult ontvangen. Zoals je weet, hebben wij dit helemaal uitbesteed aan Iddink. Van hen ontvang je informatie over de dag en het tijdstip waarop jij de boeken dient in te leveren, inclusief een inleverformulier waarop staat om welke boeken het gaat.

Op de afgesproken dag is er op school een inleverteam van Iddink aanwezig. Zij scannen en controleren de boeken. Eventuele schade of vermissingen worden ter plekke vastgesteld, en je ontvangt een inleverbewijs. Bewaar dit goed. Het kan zijn dat er een korte wachtrij ontstaat, waarvoor we je begrip vragen. Indien je verhinderd bent, kun je iemand anders vragen jouw boeken in te leveren. Eventueel kun je de boeken op eigen kosten opsturen naar Iddink, maar dan heb je geen inleverbewijs. Doe dit dan wel vóór de inleverdag om een boete te voorkomen!

Voor de tijden: zie agenda.